Vitaminele HAIR JAZZ pentru o creștere accelerată a firelor de păr

Vitaminele HAIR JAZZ pentru o creștere accelerată a firelor de părHAIR JAZZ este noul nostru supliment alimentar pe bază de plante formulat cu substanțe nutritive, acid hialuronic, colagen, aminoacizi și keratină pentru o acțiune 4-în-1: creștere + prevenirea căderii părului + strălucire + culoare a păruluiHAIR JAZZ este cel mai bun prieten al dumneavoastră când vine vorba să conferiți o nouă dimensiune a frumuseții firelor de păr și unghiilor dumneavoastră mulțumită formulei sale inovatoare.

Obiectivul: prevenirea friabilității firelor de păr și protecție împotriva căderii părului

Nutricible 111 Apple (ingrediente active pe bază de flavan-3ol) contribuie la eliminarea radicalilor liberi pentru a combate îmbătrânirea prematură a firelor de păr și stimulează microcirculația periferică mulțumită acțiunii combinate a extractului de coacăze.

Obiectivul:Creșterea

Hidrolizații din proteină de grâu combinați cu bambus cu conținut bogat în bioxid de siliciu asigură ingredientele esențiale pentru a forma keratina necesară pentru dezvoltarea de noi fibre ale firelor de păr.

Obiectivul: Strălucire și rezistență

Există o corelație puternică între părul strălucitor și stratul exterior perfect moale și întins alcătuit din cuticulele de keratină care sunt legate strâns împreună, reflectând lumina. Prin urmare,sinteza adecvată a keratinei este esențială pentru a asigura părului dumneavoastră ceea ce are nevoie. Vitamina E asigură protecție antioxidantă, iar vitamina B6 participă la sinteza cisteinei (un element esențial al keratinei). Zincul combinat cu aminoacizi contribuie la un aspect frumos al părului, asigurând sinteza adecvată a keratinei. În ceea ce privește Nutricible Beauty, ingredientul său activ este un complex care concentrează la un loc trei elemente esențiale pentru piele și scalp (colagen – keratină – acid hialuronic), garantând un păr des și moale de la rădăcină!

 • Coacăze: stimulează microcirculația scalpului
 • Cupru: contribuie la pigmentarea naturală a părului
 • Zinc: contribuie la întreținerea părului
 • Vitamina B6: contribuie la sinteza normală a părului
 • Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
TESTE PRIVIND EFICACITATEA

TESTE PRIVIND REZISTENȚA LA ÎNTINDERE

Rezultatele testelor referitoare la rezistența la întindere

 • În timpul testului referitor la rezistența la întindere (periere) (p<0,001), s-a observat a reducere semnificativă a căderii firelor de păr, cu o cădere medie a firelor de păr de

-54,18% și acest efect a fost observat la 100% dintre voluntare.

 • În timpul testului referitor la rezistența la întindere (îndepărtare) (p<0,001), s-a observat a reducere semnificativă a căderii firelor de păr, cu o cădere medie a firelor de păr de -72% și acest efect a fost observat la 100% dintre voluntare.

Aceste rezultate susțin afirmația conform căreia tratamentele HAIR JAZZ fortifică firele de păr, făcându-le de două orimai rezistente sau le conferă de două ori mai multă vitalitate.

 

CHESTIONAR DE AUTO-EVALUARE

 • Păr mai strălucitor la 100% dintre voluntare
 • Păr mai rezistent cu un volum mai bine definit în cazul a 96% dintre voluntare
 • Păr cu o culoare naturală mai intensă la 92% dintre voluntare
 • 92% dintre voluntare l-ar folosi din nou
 • 100% l-ar recomanda.

Nicio voluntară nu a întrerupt folosirea tratamentului și nu s-au observat efecte secundare în perioada de trei luni de folosire a produsului.


 

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Două comprimate dimineața cu un pahar mare cu apă.

Tratament de 30 de zile.Cantitate: 60 comprimate 


 • Netestat pe animale.
 • Este produs de către Institutul Claude Bell din Franța.

   NUTRICIBLE® BEAUTY (DICALCIUM PHOSPHATE (ANTI-CAKING AGENT), MARINE COLLAGEN HYDROLYZATE, HYDROLYZED KERATIN, HYALURONIC ACID), L-CYSTINE, MAGNESIUM CARBONATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE (ANTI-CAKING AGENT), NUTRICIBLE®111 POMME (APPLE PECTIN), NUTRICIBLE® POMME OPC (APPLE POWDER), TRICALCIUM PHOSPHATE (ANTI-CAKING AGENT), WHEY PROTEIN HYDROLYZATES (12% CYSTEINE), MAGNESIUM STEARATE, BAMBOO SHOOT (BAMBUSA LONGISPICULATA) EXTRACT, DL-ALPHA-TOCOPHEROL (VITAMIN E), NIACIN (NICOTINAMIDE), BIOTIN (D-BIOTIN), BLUEBERRY (VACCINUM MYRTILIUS) EXTRACT, ZINC OXIDE (7.5 MG OF ZINC), PANTOTHENIC ACID (CALCIUM D-PANTOTHENATE), COPPER GLUCONATE, PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE (VITAMIN B6), MALTODEXTRIN.

   Spune-ţi opinia
   Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
       Rău           Bun

   • 140,00 RON

   2 opinii / Spune-ţi opinia

   Loading...