Soluția de protecție termică pentru păr Hair Jazz

Nou Soluția de protecție termică pentru păr Hair Jazz

Protejați-vă părul împotriva temperaturilor prea ridicate!

 

Soluția de protecție termică pentru păr HAIR JAZZ a fost proiectată să ajute fibrele firelor de păr să lupte împotriva stresului și solicitărilor de zi cu zi, precum expunerea la razele soarelui, diferite tipuri de stres chimic (permanent, vopsire sau decolorare), uscarea frecventă cu uscătorul de păr, perierea sau chiar poluarea.


 

Compoziţie

Soluția de protecție termică pentru păr împiedică apariția mătreții. Firele de păr sunt mai moi și sunt acoperite cu un strat protector pentru a-și putea recăpăta strălucirea superbă. Ingredientul său activ este bogat în SEPICAP™ MP. Este o substanță termo-activantă care asigură protecție multiplă a părului. Aceasta este o soluție pentru Aminovector ™ care îmbină aminoacizii (glicina, acidul glutamic, acidul aspartic, alanina) cu pantenolul (factor de creștere a firelor de păr). În același timp, oferă protecție pentru rădăcina și fibrele din firul de păr împotriva stresului termic.


 

Instrucțiuni de aplicare

Înainte de a utiliza uscătorul de păr, aplicați prin pulverizare soluția de protecție termică HAIR JAZZ pe tot părul (umed).

Înainte de a utiliza placa de îndreptat părul, uscați-vă mai întâi părul complet și apoi pulverizați produsul pe păr.

Adecvat pentru utilizare zilnică.

 

Cantitate: 200 ml de loțiune.  • Netestat pe animale.

AQUA, ALCOHOL, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HYDROLYZED KERATIN, CITRIC ACID, CAMPHOR, SODIUM DEHYDROACETATE, CARBOXYMETHYL CHITIN, PYRIDOXINE HCL, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • 105,00 RON

0 opinii / Spune-ţi opinia

Loading...