Dreptul de returnare - v-ați răzgândit în privința achiziției?

Dreptul de returnare este valabil numai atunci când produsele se află în starea lor inițială și corespund cu cantitatea inițială. Acest lucru înseamnă că marfa nu trebuie să fi fost folosită. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că produsele trebuie returnate în ambalajul corespunzător.

În cazul în care v-ați răzgândit în privința achiziției, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail info@hairjazz.ro. Apoi, ne puteți returna produsele la adresa de mai jos: Harmony Life, Ukmerges 220, Vilnius, 07157, Lithuania.

Vă rugăm să scrieți următoarele informații: nume și prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.

Nu acceptăm pachetele expediate cu ramburs. Veți suporta costurile directe pentru expedierea mărfii.

Imediat ce vom verifica și vor accepta produsele, vă vom returna contravaloarea acestora în decurs de 7 zile de la data primirii produselor.

Înainte de a cumpăra marfa, vă rugăm să vă asigurați că nu aveți alergie la substanțele conținute de produse (compoziția mărfii se găsește sub imaginea aferentă - vă rugăm să faceți clic pe substanțele conținute și pe ambalaj). Mărfurile corespund tuturor cerințelor UE referitoare la siguranță și sunt certificate.

Vă rugăm să aveți în vedere că nu vom accepta returul niciunui produs cosmetic folosit.

Anulări
Vă puteți anula comanda (sau o parte din aceasta) din oricare motiv înainte de livrare; totuși, puteți primi comanda înainte de a o anula.

Defecte ale produselor
Contactați Serviciul clienți la: info@hairjazz.ro care vă va ajuta.