Serul pentru creșterea genelor HAIR JAZZ

Nou Serul pentru creșterea genelor HAIR JAZZ

Cum funcționează

Utilizarea zilnică oferă beneficii imediate de îngrijire a genelor, oferindu-vă gene mai bogatecu aspect mai sănătos. Un amestec brevetat de ingrediente naturale și aplicarea unor tehnologii avansate din punct de vedere științific se îmbină armonios pentru a proteja împotriva ruperii și fragilității genelor. Îmbunătățește flexibilitatea, hidratarea și strălucirea genelor, pentru gene cu aspect spectaculos.Ingrediente-cheie:

Proteine din soia. Bogate în aminoacizi și vitamine B. Fortifică, netezesc și îngrijesc.

Cheratină. Susține creșterea genelor, le întărește și previne căderea lor.

Follicusan. Follicusan™ DP este un ingredient bioactiv care stimulează celulele și vitalizează foliculii genelor. Follicusan™ DP îmbunătățește atât densitatea, cât și volumul genelor.

Sympeptide Xlash®. Accelerează creșterea genelor și le conferă mai mult volum.


Cum să utilizați Serul pentru gene HAIR JAZZ?

Pentru a vă pregăti de aplicare, începeți prin a vă spăla pe mâini și pe față cu apă și săpun delicat. Înainte de aplicare, ștergeți-vă fața și zona ochilor prin tamponare.


Serul pentru gene HAIR JAZZ are un aplicator cu perie pentru o aplicare precisă pe toate genele.

Aplicați o linie subțire pe gene, deasupra nivelului pielii, o dată pe zi. Este suficientă o aplicare dintr-o singură mișcare. Este necesară doar o cantitate mică pentru a vă face genele mai frumoase. Pentru rezultate optime, utilizați consecvent. Dacă utilizați produsul înainte de aplicarea machiajului, lăsați mai întâi produsul să se usuce.

 

* Ingrediente sigure

* Testat oftalmologic și dermatologic

* Conține ingrediente naturale care amplifică frumusețea genelor!

* Produs original

* Cele mai bune rezultate se obțin prin utilizarea zilnică timp de cel puțin 60 de zile!

Primele rezultate sunt vizibile după 2 săptămâni! Porniți în călătoria spre genele lungi și curbate mult-visate. Creați-vă o rutină, obțineți rezultate reale și bucurați-vă de realizare!

AQUA (WATER), GLYCERIN, ALCOHOL, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, CARBOXYMETHYL CHITIN, HYDROLYZED KERATIN, DL-CAMPHOR, PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYL METHIONINE, SODIUM CITRATE, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PYRIDOXINE HCL, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • 159,00 RON

1 opinii / Spune-ţi opinia

Loading...